2008-09-28 15:38:39• hírek • Szatmár.ro

Már a kupameccsre hangoltak a lányok

A jövő vasárnapi első tétmérkőzés előtt a hétvégén utolsó felkészülési meccseit játszotta a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda együttese.

Az élvonalba feljutott szatmári lányok a nagyváradi együttest fogadták, és mindkét alkalommal magabiztosan nyertek. Az első meccsen a vendégeknél csak a legelején volt az előny, utána a VSK átvette a vezetést, és a nagyszünetre már 28 ponttal vezettek Dan Fleşeriu edző lányai.

 

A második és harmadik negyedben a szatmáriak tartani is tudták az előnyt, sőt még három ponttal meg is „fejelték", így a végére 31 pontos lett a siker.

A második meccsről már nem készült statisztika, ezt az összecsapás nem volt nyilvános, zárt kapuk mögött játszották, egy azonban biztos: ezt is biztosan nyerték a szatmáriak. A VSK jövő vasárnap a Román Kupa keretében Nagyszebenben a Tirgoviştei CM együttesével mérkőzik.

A bajnoki idény október 11-én kezdődik, a szatmári együttes a gyulefehérvári csapat otthonában kezd. Barátságos mérkőzés: Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi U CSM 75:44 (11:6, 27:4, 21:25, 16:9). A szatmári pontszerzők: Czukor (17), Graham (14), Drăgoescu (12), Urse (11), Nemeş (11), Pop (10). Játszottak még: Mészáros, Matécsa, Szmutku Renáta, Szmutku Kinga, Motişan, Vértes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: